ÇANTAM ÇİÇEK AÇTI YAPILIŞ ANLATIMLA



Merhaba arkadaşlar bu sayfama çantam çiçek açmış demek istedim ve çanta yapılışını sizlere paylaştım.

Çok değişik motifler ile harika bir çanta örgü örmeniz için kendi emeğiniz olsun ve bu çok kullanışlı bir motifle biraz yorum yapalım istedim.

Bu modelin motifler ile yatak örtüsü istediğimiz renkleri kullana biliriz ve kabartmalı bir örtü için çok güzel motif olduğunu düşünüyorum.

Sizin de bu motifler ile değişiklik yapmak isterseniz sadece model değilde renkleri uyumlu olacak şekilde değişiklik yapabilirsiniz.

 

Evet arkadaşlar altıgen köşeleri olan bu motif ile örgü tığ işi güzel görünümlü olduğunu düşündüğüm için sizlere de kolaylık olsun fikir edinsinler nerede nasıl yapılır düşünmeyin diye çok güzel anlatımını da paylaştım izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız.

El çantası olarak yapılan bu modelin sayıları ve kaç ilmek gibi bilgi vermek istemedim çünkü anlatımını çok güzel yapılıyor birde sizlere ay retten sayı vererek kafanızı karıştırmak istemedim.

Siz örgü sevenler bu modeli umarım beğeneceksiniz ben bu modelin motifleri çok kullanışlı olduğu için beğenerek sizlere sundum en yeni ve güzel modeller için takip etmeyi unutmayın yorumlarınızı beklerim şimdi yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin iyi izlemeler.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.