EL ÖRGÜ YELEK PAPATYA MODELİN YAPILIŞINA BAKALIM



Merhaba arkadaşlar yine çok güzel ve değişik tığ işi papatya örgü model ile anlatımından bahsetmek istedim.

Arkadaşlar yine çok güzel ve çok değişik model ile anlatımı sizlere paylaşmak fikir vermek için burada olduğumu unutmayın.

Değişik tığ işi papatyalı yelek modeli tasarlayan ve sizlerin yapılışında yardımcı olan penbe düşler arkadaşa eline sağlık der ve teşekkürlerimi sunarım.

Sevgili örgü sevenler en güzel ve yeni modeller  görmek isterseniz takip etmeyi unutmayın çünkü bende örgü seven olarak sizlere model konusunda fikirlerimi paylaşmak için buradayım ve zaman zaman kendim modellerimi de size video olarak sunacağım .

Hazırladığım modeli yakın bir zaman içinde sizlere paylaşacağım .

Evet arkadaşlar ben sayı ve neler kullanılır hakkında bilgi vermek istemiyorum çünkü bu modelleri tasarlayan arkadaşlar yapılışında siz örgü sevenlere yardımcı olduğunu düşünüyorum fakat benden yardım isterseniz tabi,kide yardımcı olmak için buradayım.

Değişik bir model ve yapamaz iseniz yorumlarınızı bekler ve yapılışını sizlere paylaşırım.

Bu yelek modeli aralarındaki papatya yapılışı lif fıstıklar gibi arkadaşlar zor görünse de çok kolay bir model ben yelek modeli diye sizinle paylaştım fakat siz örgü modeli nerede görmek isterseniz orada güzel olduğunu unutmayın.

BEN MODELLERİ BEĞENEREK SİZLERE FİKİR VERMEK İSTİYORUM SİZLERDE YORUMLARINIZI BEKLERİM ŞİMDİ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN İYİ SEYİRLER.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.