YEDİ CÜCELER ÖRGÜ ŞAPKA İLE BERE MODELİ ANLATIMLA BURADA



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama çocukların çok sevdiği yedi cüceler bere ,şapka modelin yapılışından bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar bere modeli yaparken sizlerde değişik görsel ararsınız bende size değişik ve çok güzel çiçekler ile desenler yapılarak harika bir görsel bere modelinden sizlere fikir olsun istedim.

Çocukların en çok sevdiği beyinlere kazınan yedi cüceler şapkası sizin de çocuğunuz mutlu olsun istedim ve yapılışıyla paylaştım.

Aslında çok kolay düz örgü bir örgü fakat küçük bir iki çiçek motifle ve ucuna ponponla tamamlayıp harika bir görünüm olduğunu düşünerek sizinde örgü örerken değişik görsel elde etmenize yardımcı olayım istedim.

Siz bu modeli yaparken kıvırmadan haruşe yaparak ön kısmına yine küçük motifler yapabilirsiniz hele birde ikizleriniz varsa benim gibi pembe ile mavi ana renkler olarak yapıp kız için çiçeklerden motif erkekler için de araba motif veya düğmeler ile desen yapıp değişiklik yapılabilir.

Bu modeli çocukların sevdiği bir model arkadaşlar umarım sizlerde aynı düşüneceksiniz .

Nasıl motif yapmalıyım diye düşünme diğer sayfalarımda var değişik görsel olarak motifler ile fikir oluştur.

Sevgili örgü sevenler modeller benden yapması sizden olsun takıp etmeyi unutmayın şimdi modeli çocuklara yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.