BAYAN BOYUNLUK İLE BERE ÇALIŞMASI AÇIKLAMALİ VİDEO



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere kendim yaptığım boyunluk ve bere modeli,mi paylaşmak istedim.

Çok kolay yapılışı olan bu modeli kendi oğluma yaptım ve çok kullandı bende sizinle yapılışını video olarak çekip paylaşmak istedim eğer beğenirseniz diğer yaptıklarım modellerimi de sizin beğenisi olursa paylaşmak isterim.

İlk deneme olarak paylaştığım bu modelleri umarım sizlerde beğeneceksiniz.

Desteklerseniz artık bundan sonra yapamadığınız tüm modellerden sizlere yardımcı olmak isterim.

Değişik modeller ile görseller paylaşmak için her zaman sayfamda olacağım sizinde desteğiniz ile paylaşımlarım olacak takıp ederseniz değişik modelleri sizler ilk gören olacaksınız.

Arkadaşlar yapılışı çok kolay ve çok güzel bu modeli sizinde beğenerek yapacağınızı düşünüyorum.

Ben hep derim ya örgü seven biriyim diye gerçekleri bu videoyla görün istedim.

Anlatımım biraz kısa bulabilirsiniz ilk denemem olduğu için diğer modellerde daha iyi anlatımlar la siz örgü sevenlere paylaşmak sizlere bu güzel modellerden fikirlerimi daha rahat paylaşmak modellerde en güzel ve çok değişik olsun istediğim için size sunacağım.

Bu modeli kendi oğluma yaptım sonra modeli beğenince hırka ve boyunluk yaparak kombinledim çok da güzel oldu sizinde çocuklarınıza yapmanızı tavsiye ederim.

İlk deneyimim olan anlatımını umarım beğeneceksiniz yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin videoyu izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünerek sizinle buluşturmak için burada olduğumu unutmayın.

KAYNAK: orgutarifleri

Makale yazar: orgutarifleri.com

BOYUNLUK BERE ÇALIŞMASI
BOYUNLUK BERE ÇALIŞMASI

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.