Gelinlik üzerine bolero modelin yapılışı tıkla gör



Sevgili örgü sevenler bu sayfama sakallı iple gelinlik üstüne bolero modeli ile yapılışından bahsetmek istedim.

Çok güzel gelim şalın modelinin yapılışını size paylaşmak sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar mevsimlik düğünler olur bizde gelin kızlara bir şal yapalım ve modeli paylaşıp gelin kızlara yapmaları için yapılışıyla paylaşayım istedim.

Arkadaşlar sakallı iple biliyorsunuz ki bir çok yerde kullanılır.

Çocuk ceketlerin yaka ve kollarda kürk gibi durur bu model ile de şal güzel oldu içine birde simli ip karıştırmalıyız ki renginde birazda değişik gösterişli olsun sakalı ip ile harikalar yarata bilirsiniz.

Önünde ki geçmeli fiyonklu olması kullanımlı olduğunu düşünerek sizinde fikriniz olsun istedim.

Sevgili örgü sevenler gelinlik üstüne şal için tan örgü zamanı olduğunu düşünüyorum düğünlere hazır olsun tüm kızlara çeyizlik yapılmalı sizlerde kendinize abiye üstüne çok şık olur.

Çeyizlerde deriz fakat bizler içinde güzel olur mevsimlik gezmelerde gece dışarıya gezmeye gittiğimizde üstümüze aksesuar gibi çok şık bir şalımız olsun diye yapmalıyız bence.

Etol olarak da yapabiliriz fakat ben örgücü olarak bu fiyonklu gibi geçmeli olması daha kullanışlı olduğunu düşünüyor ve bu modelden yapmanızı tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar ben sizlere fikrimi sunarken modeller ve yapılışı sizlere sunmak sizlerde bu güzel modellerden yapmak düşer şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin videoyu izlemeden geçmeyin ki yapmanıza kolaylık olsun iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.