HANIM DİLENDİ BEY BEĞENDİ TIĞ İŞİ MODELLER



Sevgili örgü sevenler bu sayfama motifler ile harika modeller olan hanım dilendi bey beğendi tığ işi modeller ile yapılışını paylaştım.

Evet arkadaşlar diğer sayfalarda değişik motifler ile ilgili yorumlar yapmıştım şimdi görsel olarak sizlere fikir olsun istedim ve hırka yelek,ve etek olarak bir kaç görsel hazırladım umarım sizlerde beğeneceksiniz.

Değişik motifler ile değişik görsellerin yapıldığını umarım bu görsel ile sizlerde fikir oluşmuştur.

Her göz nuru çok güzel oluyor bu motifleri yatak örtüsü olarak yapılırdı fakat örgü sevenlerin marifetli elleri böyle görseller yaparak siz örgü seven arkadaşlara da fikir vermiş olsun diye bende sizlere paylaşmak istedim.

Bu da bir motif görseli fakat renkleri ile çok değişik dürüyor sizde severek yapacağınızı düşünüyorum.

Renklerden hani hep bahsederim ya işte renklerin uyumu güzel olursa motiflerde yaptığınız her şey görseli de harika görünür.

Sizlerde değişik motifler ile yapın isterim bu modelleri görsel bakıp değişik renkler kullanarak motiflerinizi süsleyerek kendine kızlara yapabilirsiniz yatak örtüsü kırlent vesaire yapımında rahatlıkla çok güzel olur ve değişik motifler için diğer sayfalara bakabilirsiniz.

Sanki artık ipler ile yapılmış fakat çok harika bir yelek oldu bence umarım sizde beğenecek ve yapacaksınız şimdi yapacak arkadaşlara buradan kolay gelsin derim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.