YANDAN BAŞLAMALI ÇOCUK YELEK MODEL İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü seven anneler bu sayfama yeni çocuk yelek modelin anlatımıyla sizlere paylaştım .

Dikişsiz tandan başlamalı bu modeli benim dikkatimi çekti ve bende siz örgü sevenler çocuklarınıza veya anneanneler babaanneler torunlara bu çok güzel fakat kolay bir örgü modeli sizlere yapmanız için de kolaylık olsun diye anlatımlı videoyu da sizlere sundum.

Torunlara yeni yıla hediye yapabilirsiniz torunlar için çok güzel dikişsiz bir örgü modeli yeni yıla hediye ne almalıyım deme torunlar için en çok kullanacağı bu örgü yelek modeli yapmak için düşünmeyin hemen kız çocuklara güzel şıkır şıkır bir ip alın erkekler içinde yakışacak bir ip alın ve örmeniz için modelimiz hazır demeniz için sizlere modelimi paylaştım.

Evet teni anne olacak anne adaylar içinde çok güzel bir model hele ikizler için ikisine rahatlıkla yapıla bilen bu güzel be çok kolay bir modeli denemelisiniz derim.

Bu modele benzer eskiden paspaslar örülürdü eğer eskiye dönüp düşünürsek modeller hepsi geriye dönüyor ve yeni model olarak karşımızda .

Eski model derken bayağı bir zaman örgü yapımı çok azdı şimdi yine eski zamanlar geri geldi ve örgü revanş ta çok örgü örülmeye başlandı .

Bilmeyen arkadaşlar varsa videolardan yardim alabilir ve çok rahat örgü yapabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler sizlere en güzel ve yeni modelleri görmek isterseniz takip edin derim şimdi yapmak isteyenlere de kolay gelsin.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.