modelin adini sen koy



Sevgili örgü sevenler çok değişik ve adını koyamadığım bir modelden bahsetmek istedim.

Anlatımı çok güzel tam eğitimli olduğu bu model adını sizler de koyun bence bu modelin adi zincir örgü modeli olmalı diye düşündüm sizlerde isi bulabilirsiniz.

Arkadaşlar bu model nerede kullanırız demeyin  her zaman dediğim gibi modeli nerede görmek istersen orada güzel görünür siz yeter ki yapmak isteyin bence biraz erkek model gibi dürüyor birazda erkeklere kazak hırka atkı bere gibi şeylerden hiç bahsetmiyoruz diye düşünerek bu modeli düşündüm.

Biz bayanlar içinde çok güzel yelek hırka olur .

ve yakalı erkek kazak harika olacaktır ben kendi abime bundan ve yaka kazak yapmıştım çok kolay çok güzel bir model tavsiye ederim.

Biraz yalancı selanik biraz da zincir modeline benziyor sizde isim bulabilirsiniz.

Anlatımda modelin adini siz koyun diye anlatım yaptı bende ayni düşünerek siz örgü sevenlere paylaşıyorum.

Arkadaşlar kız erkek model diye pek ayırmak doğrumu bilmem ama bence modeller renkler ayırır diye düşünüyorum.

tabi ki ajorlu modeller farklı olur saç örgü veya bu modele benzer modeller ortak olarak kullanılabilir diye düşüncemi söylemek istedim.

Evet arkadaşlar ben adını koyamadım siz koyun umarım beğenerek adini koyacaksınız şimdiden yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler video izlemeden geçme örgü örmek için kolay olacaktır.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.