ÇİÇEKLİ ÖRGÜ ATKI MODEL İLE YAPILIŞI TIKLA GÖR



Sevgili hanımlar bugün size daha önceki sayfamda çocuk eldivenlerden bahsetmiştim bugünde eldiven ile atkı modeli kombin halinde sizlere fikir vermek istedim.

Evet arkadaşlar çok kolay ve kullanışlı bir modelle devam etmek siz örgü sevenlere model konusunda ve yapılışında yardımcı olmak için buradayım.

Kolay fakat çok güzel çiçekli bu eldiven ile atkı modeli tasarımı ile anlatımı yapan penbeli örgülere buradan teşekkür ederim modelleri ile anlatımı çok güzel olduğu için bende sizlere kolay yapmanız için paylaşmak siz anneler çocuklarınıza yapımında fikir olsun diye sundum.

Değişik modeller her zaman bu sayfamda bulabilirsiniz eğer takıp ediyorsanız zaten en güzel anlatımlı modellerin olduğunu bilirsiniz fakat yeni sayfama bakan arkadaşlara da sayfama takıp etmelerini tavsiye ederim.

Kış aylarda çocuklar için en çok kullanılan aksesüar yerini baktığımız bu eldiven ile atkı  hem sıcak tutacak hemde görünümüyle harika olacaktır.

Siz annelerde umarım beğenecek ve çocuklara yapacaksınız eğer yapacaksanız yapılışını izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar artık anlatımlar çok güzel ve eğitici olduğu için ben yapamam demeyin.

Çiçek modeller eğer değişik varsa sizde değişik motifler ile de süsleyerek değişik yapabilirsiniz yani iki çocuk var yapmak istersen ayni yapılışıyla sadece çiçekler değişik yapıp iki değişik model yaparak her ikisine bu güzel modeli yaparak çocuğun sıcak elleri ve sıcak boynu olsun isterseniz yapın derim .

ŞİMDİ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN İYİ SEYİRLER.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.