KARE OLUR DA LİF OLMAZ MI YAPILIŞIYLA BAK GÖR



Merhaba örgü seven arkadaşlar bugün sizlere kare olur da lif olmaz mı diye çok güzel lif modeli ile anlatımdan bahsetmek istedim.

Arkadaşlar lif modeli ile yine sayfamdan sizlere fikir vermek istedim çok güzel model ile çok iyi anlatımı olan bu liften fikir olsun sizlerde yapmak adına kolaylık olsun diye anlatımı penbeli örgülerden sizlere paylaşmak istedim .

Lif çok kolay görünse de renkli olunca ve bu iki renkli lif modeli izleyerek yapmanızı  tavsiye ederim.

Bu lif model ile isterseniz uzun lif de yapabilirsiniz.

Ben bu model ile değişiklik hakkında biraz yorum yapmak istedim sizler ede fikir olsun.

Modelimiz evet çok güzel renkler ile harika fakat bu modeli değişik yapmak istersem ben ortasına çiçek motifle değişik olsun isterim

Yada kare birleşen yerde fiyonk yapıp süsleyerek değişik lif olur diye düşündüm sizlerde değişik fikirler de buluna bilir ve yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben her zaman model aynı yerde kalmasın sizlerde değişik olarak yapabilirsiniz bazı modellere görsel bakmalı ve değişik süslemeleri kaldıran modelde kendimiz de süsleyelim .

Bu kara lif modeli ben beğenerek kolay oluşundan sizlere değişiklik hakkında bilgi vermek istedim umarım yorumlarıma sizde katılırsınız şimdi beğenip de yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Modeller benden yapması sizden olsun takıp etmeyi unutmayın en güzel ve yeni modeller ilk siz görüp yapın.

i

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.