İZLE GÖR ÖRGÜ MODELİ YAPILIŞINA BAKALIM



Sevgili örgü seven hanımlar bugün sizlere izle gör modelli ile yapılışından bahsetmek istedim.

Yapılışı çok kolay keyifli bir model olarak sizlerde isterseniz lastik yapmadan kullanılan bir model ile ilgili bilgi vermek istedim.

İsterseniz altına lastik örmeden yelek yapılan  bir model çocuklara ve siz hanımlara uygun bu modeli ben örgü seven olarak çok beğendim çok kolay ve görünümü güzel olan bu örgü modeli siz hanımlar kendinize ve çocuklara hırka ,şapka ve ya boyunluk olarak uzun şal olarak da yapılan yani çok amaçlı bir model olarak düşüne biliriz

Bazı modeller çok geniş düşünülen ve örgü ya uyumlu olan modellerden biri de bu model olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar 3 numaralı şişle örüldüğünü anlatımda bahsetmiş kalın şişle örülünce çok da çabuk yol alır ve biter sizde bu modeli keyifle yapacağınızı düşünerek sizlere fikir olsun diye anlatımı ile sizlere paylaşmak istedim.

Mevsimlik olarak şapka veya bere olarak kendinize yapabilir birde şal yapınca ikili bir kombin yapılabilir ve çok da güzel olacağını düşünüyorum .

Sevgili örgü seven arkadaşlar bu modeli ben çok beğenerek size sundum bende yorumlarınızı beklerim şimdi beğenip de yapacak olan örgü sevenlere kolay gelsin izleyerek anlatıma bakarsanız iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.