RAPÇİ ELDİVEN 2&6 YAŞ ÇOCUKLAR İÇİN EL ÖRGÜ MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü seven anneler bu donem çocukları rapçi olurlar çok severler bende onları mutlu edelim diye rapçi eldiveni modeller ile yapılışını sizlere sunayım istedim.

Kış aylarda soğuklar üşümesin dışarıya çıkınca rahat etsinler diye ellerine eldiven giydirelim sizlere de hem modelle ilgili hemde yapılışından bahsetmek fikir olsun istedim.

Kışın karda kışta kullanmak için çok güzel olan bu eldiven siz anneler ve büyüklerimiz çocuklara yapmak istemez mısınız?.

Bir çok eldiven yapılışı var fakat çocuklar için bu çok güzel bir model olduğunu düşünüyorum  çünkü üstü motifli veya figürlü olursa çocukların en çok dikkatleri çekecek ve eline eldiveni takacaktır.

Bu model parmakları kapalı olmaması çocuğun rahat hareket ettirmesi için iyi bir düşünce olduğunu söylemek istedim.

Evet arkadaşlar bu modeli tasarımı ile anlatımı penbeli örgüler paylaşmış bende sizlere fikir olsun istedim ve siz örgü sevenlere paylaşayım istedim.

Çok güzel bu modelin anlatımıyla sizlerde çocuklara çok rahat yapmanıza yardımcı olacaktır videoyu izleyerek kolay yapabilirsiniz.

Siz değişiklik yapmak isterseniz renklerde ve üstündeki çiçeklerde figür yapabilirsiniz değişik olur size her zaman dediğim gibi şimdide söylüyorum ki modellere biraz görsel bakarak düşünün sizlerde değişiklik yapın kendi modeliniz olsun .

Eldiven ile şapka ,boyunluk veya atkı ile kombin de yapabilirsiniz düz örgü üstüne çiçek desen veya sevdiği bir figürle süsleyerek çok güzel kombinleye bilirsiniz bu modeli ve kombınlemek sizin fikirleriniz olsun yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.