İNCİ OLURSA YELEK GİYERİM ÇOCUK MODELİNE BAKALIM



Sevgili örgü seven anneler bu gün sizlere yaprak incili çocuk yelek model ile yapılışından bahsetmek istedim .

Çocuk yelek ve örgü modellerde en çok değişik ve inci boncuklu şeyleri çok severler bizde çocuklarımıza bu incili modeli yapmanız için yapılışı ile sizlere sunmak paylaşmak istedim.

Ben her zaman dediğim gibi model sadece bir yerde kalmamalı çünkü bu güzel modellerden kendinize de yaparak çocuk anne kombin ile harika olacak ve çocuklar da anne ile bir giydiği için çok daha mutlu giyecektir.

Kış aylarda en çok kullanılan bu yelekler çocukları sıcacık tutar ve hem giymesi çok kolay kullanması da severek giydirebiliriz çünkü çocuklar çok hareket ettiği için sıkı bir şey giydiremeyiz çünkü onları sıkar ama yelek kolları olmadığı için rahat giyebilirler ben de sizlere bir çocuk annesi olarak bende yaşadığım için sizlere fikirlerimi arz etmek istedim.

Arkadaşlar çocuklara değişik bir model olduğunu düşünüyorum çünkü inciler dikkatleri çeker severler sizde umarım beğeneceksiniz.

Yapım aşamalı video paylaştım yapmanız için sizlere kolaylık olacaktır.

Ben her zaman derim ya değişiklik siz yapın değişiklik yapmak için çok zor değil modelin yakasına bir fırfır yaparak modeli çok harika görsel olarak görünüm oldu sizde renkler veya fırfır ile boncuk yerine başka şeylerde yapabilirsiniz .

Düğmeler değişik olabilir veya düğmeyi kendin yap inci içine sararak değişik düğme olsun renkli fırfır yapabilirsin bir çok değiklik için seçenekler var sizde kendiniz yapın derim .

Sevgili örgü sevenler şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin videoyu izleyenlere de iyi seyirler.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.