2019 ORGANİK ALIŞ VERİŞ FİLE MODEL İLE ANLATIMI BURADA TIKLA GÖR



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda sizlere çok değişik gelebilir fakat yeni yıldan sonra kullanmak için file modeli ile anlatımından bahsetmek istedim.

Anlatımı suzanın el işi dunyası arkadaş kendi tasarımı olan bu organik file modelden bahsetti ve bende sizlere bu çok güzel modelden anlatımdan bilgi vermek fikir edinmeniz için paylaşmak istedim.

Arkadaşlar günümüzde artık kullanılması gereken bu file sizinde fikriniz olsun kendinize veya eşe dost için yapabilir çok kolay bir model olduğunu söylemek istedim.

Poşetler çevreyi kirliliği  için bu organik file tığ işi sizinde yapacağınızı düşünüyorum çünkü artık bu fileler kullanmalıyız.

Suzan hanım anlatımı çok güzel olduğunu söylemeden geçemedim hem tasarımları  mende anlatması çok güzel umarım sizlerde izleyecek ve hak vereceksiniz .

Pazarda markette bundan sonra kullanmak için file olacağını düşünerek ben de bir örgü seven olarak sizlerinde bir fileleri olsun istedim ve bu güzel sanatın sizlere hem modeli hem yapılışını paylaştım umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız.

Eğer yapacak olursanız muhakkak videoyu izleyin derim yapılışı kolay fakat detaylara bakarak yaparsanız kolay olacaktır.

Arkadaşlar artık her şeyle eskiye dönük olduğunu unutmayalım 20 seneden bir modeller ve el işleri yenilendiğini düşünüyorum .

Bu file çok eskiden babaanneler dedeler kullanırdı ama bakın ki artık günümüzde de yer alıyor .

Sevgili örgü sevenler ben beğenerek sizlere sundum şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.