YENGEMİN SEVEREK ÖRDÜĞÜ MODELE BAK GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama yengemin severek ördüğü yelpaze yelek modelini sizlere yapılışı ile paylaşmak istedim.

Bu modele bir çok isim söylerler fakat bende yengem çok keyif alarak yaptığı bir yelek modeli olduğunu görünce adini yengemin severek ördüğü model adını vermek istedim.

Anlatımı çok güzel video çekimi ve anlatımı bilemeyen bir örgü seven bile yapacak kadar güzel anlatımı var izlerseniz zaten sizde anlayacaksınız.

Arkadaşlar bu çok güzel yelek modeli sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum umarım side beğenip yapacaksınız .

Bu modeli hem kendinize hemde annelere yapabilirsiniz biraz koyu veya bu modelde ki renkler sanki annelere daha yakışır bir renk olduğunu düşünüyorum.

Açık renk kendinize daha güzel olacak zaten tüm renklerin uyumlu olduğu bir model olarak sizlere söylemek istedim.

ARKADAŞLAR BU MODELLE HIRKA,ŞAPKA,BOYUNLUK DA YAPILIR DENEYİN ÇOK DA GÜZEL KOMBİN OLACAK BİR MODEL

Evet arkadaşlar bu model çok beğenerek sizlere fikir etmek için paylaştım yapılışları da anlatımda var yapmak için sizlere kolay olacaktır.

Her renk iple olacağı bu modelin bir kaç renk ipleri de sizlere fikir amaçlı paylaşmak sizler de bu ipleri değerlendirin istedim şimdi bu modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin eğer yapılışını izlerseniz de kolay örmeniz için yardımcı olacaktır iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.