EKİN BAŞAĞI ÖRGÜ MODEL İLE ANLATIM BURADA



Sevgili örgü sevenler bugün ekin zamanı sonbahar ayına uyumlu başak ekin modeli örgüyü sizinle paylaşmak istedim.

Çok amaçlı kullanacağınız bu başak modeli sizlerde keyifle yapacağınızı  düşünerek sizlere sunmak istedim.

Renklerinde çok güzel olduğunu söylemek istedim bu modelin yelek olarak kışın sizleri sıcak cık saracak ve çok rahat üzerinize kullanacaksınız.

Çocuklara da hırka olarak yapılırsa hastalıktan koruyacak  bir model çünkü ajorlari olmadığını için siki örgü olduğundan sıcak tutacak ve sizlerde severek keyifle örgüyü yapacağınızı düşündüm.

Kolay bir örgü başak modeli sizlerde beğeneceğınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar atkı ,şapka ve hırka bu model ekin başak tarlası gibi bu çok güzel model yapmanıza yardımcı olacak anlatımı güzel anlamlı videoyu da siz örgü sevenler için paylaştım.

Örgü denince sadece yelek veya hırka değildir bence yapmanız gereken her ne ise ipiniz de bu modele uyumluysa neden bu modelden yapılmasın .

Her zaman derim model bir yerde kalmasın görmek istediğiniz her yerde bu modellerden olur sizler yeter ki yapmak isteyin.

Örgü her yerde olmalı ve yapılmalı bu modelle bebek battaniyesi de olur .

Bu modeli görsel bakarak çok amaçlı olduğunu yapman gereken her yerde kullanabilir olması çok güzel zaten bütün modeller için geçerli arkadaşlar .

Modeller benden yapması siz örgü sevenlerin olsun bu modeli beğenip yapacak arkadaşlar şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.