İKİ ŞİŞLE FISTIKLI BAYAN YELEK MODELİ İLE ANLATIMI GÖR



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere iki şişle fıstıklı yelek modeli ile anlatımdan bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar çok güzel kış aylarda sizi sıcacık saracak fıstıklı yelek modeller ile anlatımını paylaşıp fikir vermek istedim.

Herkesin örüp giyebileceği bu yelek modelden bahsedelim.

Yapılışı ve modeli harika olan fıstık modeli sizlerde yapmanız için benzer modellerden farklı bir model olduğunu düşünerek sizlere sunayım istedim.

Arkadaşlar yelek  sadece değil çocuklara hırka veya kendine hırkada yapabilirsiniz veya uzun şal örülebilir fıstıkları çok güzel bir görünüm verdi biraz renklerde gösteren renkler seçilirse dahada model görünümü güzel olur.

Ayarlaması zor fakat ajor yapmadan da fıstıklar yapılabilir o zaman bebek battaniyesi güzel olur diye düşünüyorum sizlerde zaten bu düşünceme bakarak fikir oluşturursunuz.

Fıstık modeli bir çok yerde kullanılmış olsa da yelekte güzel olduğunu düşünerek sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bu fıstıklı modelle birde şapka nasıl olur düşünün bence harika bir kombin olur hırka şapka ve eldivenle uyumlu kombin olur.

Bazı modellere görsel bakın derken bu modelle kalmayın bu örnekle neler yapılabilir diye düşünerek modellere bakarsak fikir olur ve modelle neler yaparız diye düşünmektense bu modelle ben bunu da yaparım olur.

Sevgili örgü sevenler her zaman ki gibi derim ki modeli gördüğünüz la kalmasın sizlerde biraz düşünerek hareket ederseniz değişik olarak her şey yapılabilir olduğunu görecek ve yapacaksınız şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.