ÇEYİZLİK MENEKŞE BAHÇESİ LİF MODELLERİN YAPILIŞINI GÖR



menekşe bahçesi kombin modeller
menekşe bahçesi kombin modeller

Sevgili örgü sevenler sizlere menekşe bahçe lif modelin kombin halinde sizlere sunmak istedim.

Evet arkadaşlar bu lif modeli kare ve uzun lif olarak diğer sayfalarım da paylaşmıştım şimdi kombinleyerek terlik lif modeli de suzan ayin hanim kombin yaparak çeyize hazır hale getirdi bende sizlere fikir olsun istedim.

Anlatımı çok güzel olan suzanın el işi dünyası suzan ayin hazırladı bende sizlere sunmak fikir olsun istedim.

Arkadaşlar çeyiz için menekşe bahçesi lifler renkler ile harika bir model olduğunu düşünerek sizler ile paylaşmak sizinde beğenerek yapacağınızı düşünüyorum.

Anlatımı çok güzel olan bu modelin yeni öğrenenlerde yapabilir anlatımla sizlere sunayım istedim ve paylaştım umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız .

MENEKŞE BAHÇESİ LİF MALZEMELERİ

Menekşe lif için öncelikle 4 renk lif ipi makas tığ ve süslemek için inci dikmek için dikiş iğnesine ihtiyacımız var.

Terlik lif banyoda pamukluk olarak da kullanılabilir olması güzel bir düşünce olacaktır.

Araları boncuk kullanmış renkler de harika görünümlü ben bu modeller ile ilgili bir yorum yapmak istemedim sizin düşünceniz olursa yorumlarınızı beklerim.

Menekşe yapılışı daha önceden diğer sayfamda var oradan bakarak videoyu izleyerek yapılışı daha kolay olacaktır eğer isterseniz kare ve uzun liflere de bakarak video izleyerek yapılışları sizlere daha kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler bu menekşe bahçesi lif modeller ile yapılışına bakarak yapabilirsiniz anlatımı için suzan ayin hanıma buradan teşekkür eder sizlere de kolay gelsin izlemeden geçmeyin videoyu iyi seyirler

MENEKŞE BAHÇESİ LİF MODELLERİ
MENEKŞE BAHÇESİ LİF MODELLERİ
TERLİK LİF MODELİ MENEKŞE ÇİÇEĞİ
TERLİK LİF MODELİ MENEKŞE ÇİÇEĞİ

ARKADAŞLAR SİZLER UĞRAŞMADAN TÜM LİF MODELİN YAPILIŞINI PAYLAŞMAK İSTEDİM UZUN LİF KARE LİF OLARAK DA YAPILIŞINA BAKABİLİRSİNİZ.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.