MANDALİNA DİLİMLİ ÖRGÜ MODELİ ANLATIMLA BAK VE GÖR



Sevgili örgü sevenler sayfamda çocuk ve bebek yelek modeli olan mandalina dilimleri örgü modeli ve anlatımla devam etmek istedim.

Mandalina dilimlere benzeyen bu yelek ve hırka modelden sizlere fikir olsun yapmak isteyenler içinde çok güzel anlatımla sizlere kolaylık olsun diye paylaştım.

Bu modele turuncu güzel bir uyum olacağını düşünüyorum çünkü adını taşır diye.

Beyaz ve turuncu renkler harika bir uyum olduğunu düşünüyorum fakat sizler değişik ipler ve renklerden de yapabilirsiniz.

Bebek ve çocuklara şapka ile patikle kombin yaparak çok güzel bir model görünümü olacaktır.

Sevgili örgü sevenler bende çok severek örgü ören biriyim bu modellerden sizlere fikirlerimi sunarken boş konuşan olmadığımı dile getirmek istedim.

Örgüyü çok severek ören biri olarak bu modellerle ilgili değişiklik hakkında bilgi verdiğimi ve ben aynı model değilde değişiklik seven biri olarak sizlerde yapın diye anlatıyorum.

Bu modelle hırkada güzel olur unutmayın ki tam kombin harika olacaktır.

Renkleri çoğaltarak da rengarenk bir gök kuşağı gibi de güzel olacaktır iki renkle veya tek renk olması şart değil istediğin gibi renkleri kullanırsan değişik olacak ve senin tasarımın olur.

Ben bu modeli severek ve beğenerek sizlere fikir vermek istedim şimdi beğenip de yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin eğer yapmak için kolay olsun derseniz de videoyu izleyin derim iyi seyirler.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.