İKİ ŞİŞLE KOLAY ÇORAP MODEL YAPILIŞINI GÖR



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda biraz değişik iki şişle nakışlı çorap nasıl örülür ile ilgili bilgi vermek istedim.

Evet arkadaşlar kış aylarda en çok kullandığımız çorap modeller ile yapılışını sizlere fikir olsun istedim Çorap hep 5 şiş ile yapılır diye bilirdik fakat yapması çok daha kolay iki şişle çorap yapılabiliyor olması bende sizlere fikir olsun kış ayı soğuklarda sıcak ayaklar olsun diye paylaşmak istedim.

Kış aylarda hem kendin için hemde çocuklara patik veya çorap olarak iki şişle yapabilirsiniz .

Desen için yeleklerde kullandığımız modellerden yapabilirsiniz veya sade düz örgü yapılır süsleyerek çorabınız güzel olur.

Anjorlu çorap yapılışını sizlere paylaştım eğer yapmak isterseniz bakıp fikir edine bilirsiniz yapmak için sizlere daha kolay olacaktır.

Diğer sayfamda desenli ve  değişik 5 şiş ile çorap modellerde var o modellerden eğer 5 şiş kullanmayı bilmiyorsanız bu iki şişle deseni alıp yapabilirsiniz.

Sevgili örgü seven arkadaşlar eğer beni takip ediyorsanız bilirsiniz ki en güzel modeller ve kolay yapılan modelleri sizlere sunuyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu iki şiş çorap yapılışını sunarken şunu duşundum şapkada ayni şekilde yapıla bilir yanlara düğme dikerek değişik bir model olur çorap ve şapka aynı model yanlara düğme harika olur diye düşünüyorum.

Birde düz yani nakış yapmadan örgü yapıp yanına fiyonk koyarak yapılabilir yani biraz fikirlerinizi de katarak yapın ki değişik model siz yaratım sizin modeliniz olsun şimdi yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.