LASTİKLİ SAÇ ÖRGÜ İLE BAKLAVA DESENLİ YELEK MODELİ YAPILIŞINI GÖR



Sevgili örgü sevenler bu sayfama saç örgü baklava desenli yelek modeli ile yapılışını sizlere paylaşmak fikir vermek istedim.

Evet arkadaşlar bir önceki sayfamda selanik modeli paylaşmıştım şimdi ise saç örgülü ve araları baklava desenli yelek modeller ile yapılışını sizlere paylaşmak sizlere yeni ve güzel modellerden fikir vermek istedim.

bu modelle birde yazlık blüz modeli de merserize ile yapılabilir hem yaz aylarda hemde kış aylarda kullanılır olduğunu sizlere gösteriyim istedim.

Bu model ile sadece yelek ve blüz mu olur hayır istediğimiz örgü olarak yapabiliriz ben den fikir isterseniz ben bu modelle yelek hırka çocuk buyuk herkese uyumlu bir model olduğunu söylemek isterim.

Saç örgü erkekler içinde kullanılabilir .

Harika anlatımıyla çok kolay yapabilir siniz bu model derken selanikten bahsettim ya bu modelin değişiklik yapmak isterseniz saç örgüsünü lastikli değilde eğer selanikli saç örgü yaparsanız değişik bir model oluşturursunuz

Yelek yapılışında modelle ilgili anlatımı var eğer siz bu modelle ilgili tam olarak yelek nasıl yapılır diye öğrenmek isterseniz ve anlatımla anlamadıysanız diğer yelek modelleri me bakarsanız görsel olarak yelekler hepsi ayni model sadece desenler ve renkler ayrı olur yapılış usulu ayni diğer sayfalarda da fikir edine bilirsiniz

Sevgili örgü sevenler bazı modellerde yapılışları için sayı isterler ben sayı vermek istemem çünkü her kesin el ayarı ve ipin kalın ,inceliğini bilmeden yorum yapmak size yanlış bilgiye iter.

Ben örgü seven olarak bunu söylemeden geçemedim belki sizler böyle düşünmüş olabilirsiniz sadece model var sayı vermiyor diye bu modellerin anlatımı var sizler örgü sevenler zaten anlatımı izleyerek yapacağınızı düşünerek sayı ve şiş numarasını vermediğimi bilgilendirmek istedim.yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.