3 BOYUTLU TIĞ İŞİ LALE MODELİ YAPILIŞINA BAK



Sevgili örgü sevenler bu sayfama 3 boyutlu laleler model ile yapılışından bahsetmek sizlere nasıl ve nerede kullanılır diye fikirlerimi sunmak istedim.

Evet arkadaşlar bu 3 boyutlu laleler nerede kullanabiliriz önce bir düşünelim birde elimizde hangi model için iplerimiz var .

Ben bir model olarak yapmam gerekse tığ işi yelek yapardım bebek battaniyesi,lif model olarak,renkli laleli motifler,

çocuklar için yani kız çocuklara hırka ,kışlık şal,şapka yani yapacağın modeli düşünüp karar verdikten sonra renkler ile bütünleştirmek sizin elinizde.

Eğer rengarenk yaparsak laleleri lale bahçesi gibi çok güzel bebek battaniye veya bebek hırka,yelek sade renkler ile de şapka ile patik yaptınız mı al sana lale bahçesi gibi model kombin harika olur derseniz yapmanızı  tavsiye ederim.

Arkadaşlar sadece çocuklar için değil bu model kendinize de yapabilirsiniz harika bir yelek.

Sayfamı takıp ediyorsanız zaten yapılışları da paylaştığımı bilirsiniz her zaman ki gibi sayfamın sonunda yapılışları vardır arkadaş kendi tasarladı ve anlattı bende sizlere kolaylık olsun diye sundum.

Anlatımı güzel olmayan video paylaşmam bende bir örgü seven olarak bilirim ve sizlere yardımcı olmak için buradayım beğenerek paylaşım yaparım sizlere umarım sizlerde beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim şimdi yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.