KILIM DESENLİ LİF MODELİ



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere çok güzel ve değişik bir lif modeli paylaşmak istedim .

Kilim desenli lif modeli yapılışıyla sizlere sunmak ve çok değişik bulduğum bu modelimi sizlere fikir olsun istedim.

Yapılışı diğer lif yapılışına benzer sadece desen olarak farklı yapılışı var çok da kolay bir model her tığ kullanan yapabilecek modeller var.

Arkadaşlar her zaman ki gibi evet renkler uyumlu olmalı ki desenimiz gösterişli olsun .

Bu lif yapılışı hazır püskül kullanmış siz diğer sayfalara bakıp püskül nasıl yapılır kendiniz yapabilirsiniz püskül yapılışını sanırım herkes bilir .

Zemini beyaz ve ara desenlerdeki renkler seçimini güzel yapılırsa modeliniz de güzel olur.

Bu model hakkında biraz yorum ve değişiklik yapalım mı.

Ben bu modeli beğenerek paylaştım fakat modelde değişiklik yapmak istersem neler yapabilirim diye düşünnünce şu geldi aklıma düz olarak lifi örelim üstüne küçük motifler de harika olacaktır belki kilim model olarak görünmez fakat değişik bir lif modeli yarata biliriz.

Püskül yerine ponponlar yapılabilir aralarına boncuk koyabiliriz yani elimizde değişik bir lif yapılışı var biz bunu görsel bakarak neler yapabiliriz diye düşünerek bakarsak bizim de değişik fikirlerimiz ile bizde model çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler bu kilim desenli lif modeli yapılışı ile beraber paylaştım yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Ben örgü seven olarak sizlere değişik bilgilerimi sundum umarım sizlerde beğeneceksiniz.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.