PUF ÇİÇEKLİ FIRFIRLI LİF MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü seven arkadaşlar sayfamda en güzel puf çiçekli fırfırlı lif modelini sizlere sunmak için buradayım.

Kese ve lif olarak değişik isimlerle adlandırılır genelde çeyizlerde daha çok yapılan bu lif modelleri yapılışını da sizlere paylaşıp fikir vermek istedim.

Değişik lif modeller var değişik çiçekler var lif yapılışı kolay olsa da ona desen için seçeceğiniz motifler ve renkler çok önemli ki modeliniz güzel görünsün .

Bazı modeller var ki yapılış anlatımlar için hiç yorum yapılamaz bende örgü seven biri olarak sizlere örgüden anladığım için fikir vermek istedim.

Evet biraz bu ponponlu puf lif modelden yorum yapalım.

Bu lif modelden uzun lif veya kare lif de yapılabilir kalplı lif de yapılır aslında bu modeller bir görsel düşünerek bakarsak siz örgü sevenler çok değişik modellerde yaparsınız diye düşünüyorum tabi ki model olmadan üretmek biraz zor olsa gerek.

Ben her zaman renklerden bahsederim fakat dediğim gibi bazı modeller var çok güzel renkleri ile anlatımla konuşacak bir şey kalmıyor sadece biz nasıl değişiklik yaparız diye yorum yapabilirim.

Ben bu lif modeli ören hanımda aldım sizlere fikir olsun ve güzel değişik modellerden bilginiz olsun diye hemde lif yapmayı sevenlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar ben beğenerek sizlere sundum umarım sizlerde beğeneceksiniz şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.