ROBADAN BAŞLAMALI YAPRAKLI ÇOCUK YELEK MODELLER İLE ANLATIMLAR



Sevgili örgü sevenler bu sayfama robadan başlamalı yapraklı çocuk yelek modeller ve anlatımları sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar yaprak modeli bir çok çeşidi var fakat ben robadan örülen çocuk yelek ve ceket olabilecek modelden bahsetmek istedim.

Renkleri ile harika yaprak modeli yelek hırka veya kendinize yapabileceğiniz bir model siz örgü sevenlere fikir olsun kış aylarda canımız dediğimiz çocuklarımızı sıcak olsunlar sizde örgü sevenler örgü model konusunda yardımcı olayım istedim.

Çocuklar ve bebekler için yelek en çok kullanılan giysileridir çünkü çocuklar çok daha fazla üşürler örgü yelek ve ceket onları sıcak olmalarını isteyen anneler örgü yelek için çok güzel ve en kolay örülen robadan başlamalı yelek modeli tavsiye ederim.

Siz bu modeli yapıp düğmeleri değişik veya kendiniz düğme örerek dikebilirsiniz yada yapraklara boncuk olur ajörların arasına kurdele fiyonk yapabilir ve sizde değişiklik yaparsanız daha güzel model elde edersiniz.

İki değişik yapraklı model yelek ve ceket paylaştım bunların yapılışı üç aşamalı anlatımlar var sayfanın sonunda eğer yapmak isterseniz yapmanıza yardımcı olsun isterseniz videoyu izleyin derim.

Yaprak modeli örgü olarak çok amaçlı olarak kullanabiliriz bebek battaniyede, yelek de, hırkada ,danteller de bile bulunur yaprak modeli bir çok yerde bu yaprak modeli var ben en çok çocuk olarak çok daha güzel olduğunu düşünüyorum tabi ki el emeği her şey çok güzel oluyor.

Sizlere beğenerek paylaştım umarım sizlerde çocuklara ve bebeklerinize beğenip yapacaksınız eğer yapacak arkadaşlar varsa şimdiden kolay gelsin.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.