FİRKETE YELEK MODELİ ANLATIMLA GÖR



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere firkete yelek yapılışı ile modeli sunmak fikir olsun istedim.

Evet bilindiği gibi filkete modellerde her türlü yapılışı var ben de sizlere bugün değişik bir modellerden bahsetmek istedim.

Havlu kenarı ve şallarda çok kullanılan bu firkete işi sizlerde değişiklik yapın yelek olsun diye fikrimi beyan etmek istedim.

Arkadaşlar bu modellerde ben sıkça söylerim biraz sizlerde düşünerek hareket eder ve modele biraz olsun değişiklik yapın ki sizin ve bu model aynı olmasın sizin daha değişik bir modeliniz olsun tavsiye ederim.

Her zaman ki gibi gene renklerden bahsedeyim modelleri gösteren renklerdir .

Ben örgü seven olarak biraz olsun canlı renkler tercihimdir .

Bu yelek modelle birde etrafına tığ oyası yapılırsa harika olacaktır bu modeli sizler görsel bakarak değişiklik yapın isterim.

Firkete model olarak değişik iki model sundum  her ikisi de çok güzel yapılabilir modeller iki değişik görsel var ama yapılışları ayni sizler daha değişik yelek de yapabilirsiniz.

tek düğmeli veya bildiğimiz klasik yelek gibi yapılır yani el işi çok geniş olmalı zaten paylaştığım modellerde ve fikirlerimden anlamışsınızdır .

Demen şu ki el işi örgü her yerde ve her renkle yapılır eğer biz değişiklik istersek bu firkete işi ile boyunluk ,şapka,havlu ucu,şal,elbise yakaları gibi her yerde yer olmalı diye düşünüyorum sizlere fikrimi beyan ettim bende sizin düşüncenizi beklerim şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin yapım aşamaya bakar olursanız iyi seyirler.

 

 

Ş

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.