ELMALI LİF MODELİ ANLATIMI İLE BURADA



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu gün sizlere mevsimi olan elmalı lif modelli ile anlatımından bahsetmek istedim.

Arkadaşlar bu model pembeli örgülere ait olduğunu söylemek istedim kendi tasarımını siz örgü lif modelleri sevenlere paylaşmak sizinde örgü lif yapımında fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Memleketin her yerinde çok güzel görünen elma model yapılışını fikir olsun istedim siz örgü sevenler ben hep derim ya model sizin için görsel olsun ve bunu çok iyi yapan videoyu hazırlayan arkadaşlardan izleyerek sizde çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar bu elmalı lif modelin rengini elmalar olarak sari ve yeşili de var sizlerde zemin beyaz yapıp elmaları renklerini değişik yapabilirsiniz.

Bu modelde renkler çok güzel aynısını veya benim değişik olsun isterseniz değişiklik de yapılabilir demek istedim.

Ben örgü seven olarak siz örgü sevenlere her zaman en yeni ve güzel modellerden haberdar olmak fikir vermek için burada olduğumu unutmayın.

Model yapılışını eğer sayı ve tarif isterseniz de yardımcı olurum fakat yapılışı zaten video olarak paylaşıyorum .

Sevgili hanımlar sizler model ararsanız benden olsun yapması sizden bugün bu elmalı lif modelimi sizlere sundum diğer sayfamda yine yeni ve çok daha değişik modeller sunacağım bende sizlerden yorumunuzu beklerim .

Şimdi beğenen arkadaşlar yapacak olanlara kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.