GÖKTE YILDIZ ARAMA LİF MODELİ BURADA ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler şimdi gene en yeni kutup yıldız model lif ile yapılışını sizlere sunmaktayım.

Arkadaşlar evet gene yeni bir model ve çok güzel yıldız lif modelini sizlere fikir amaçlı olsun diye sizlere anlatımı çok güzel olan birde video paylaşmak istedim.

Renkleri her zaman ben de örgü seven olarak dikkat ettiğimi her zaman bahsederim ve sizlere de fikirlerimi söylerim.

Modelimiz her ne kadar güzel olsa da renkler eğer uyumlu değilse göstermez diye her zaman bahsederim fakat öyle güzel modeller var ki renklerle ilgili hiç diyecek bir şey bulamıyorum .

Şimdi bu kutup yıldız modellerin renklerini söylemek gerekirse ben biraz daha renkler katayım yaldızlı renkler veya simli ipler ile de çok güzel olacak diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu aralar battaniye modeller çok yapıldığını görüyorum ve benim bir önceki dekor modelim ile bu yıldız modelim ile sizlerde battaniye motif olarak yapabilirsiniz.

Yapılışını anlatan penpe küçük hanım el işi olduğunu söylemek istedim anlatımı çok güzel bu kutup yıldızı lif modeli olarak kalmasın istedim ve sizlerde bu modelleri yaparken düşünerek yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili örgü sevenler eğer bu modeli beğenip yapacak olursanız anlatımını izlemenizi tavsiye ederim şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

Ben bu lif yapılışı ile panço olarak güzel olacağını düşünüyorum sıcak tutar ve çocuklara yanları açılmasın düzgün dürsün diye düğme dikerek harika bir model ortaya çıkacaktır.

Model görsel düşün ve yapmak istediğin neyse bu yapılışı kullanarak modeli kendin yarat kolay gelsin bende sizden bu modellerle ilgili bilgilerinizi beklerim.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.