PRİZMA MODELİ TV BATTANİYESİ ANLATIMLI TIKLA GÖR



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere prizma model ile tv battaniye modeller ve anlatımlı videodan bahsetmek istedim.

Örgü tv battaniye ve çocuk battaniye yapılışı ile sizlere paylaşmak yapılması gereken yerler içinde sizlere fikir olsun istedim.

Bu çok güzel prizma modeli sonsuz gibi derinlik veren bir model motif ile de yapılır şiş yapımı olduğunu ve kolay haruşe örgü modeli olduğunu söylemek istedim.

Arkadaşlar bu model güzel olduğu kadar da gösterişli bir model olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Bu model ile tv battaniye  değil çocuk battaniye karyola, örtüsü olarak bir çok yerde kullana bilir olduğumuzu unutmayalım.

Arkadaşlar diğer sayfalarımda her zaman söylerim bir modeli gösterişli kılan renk uyumu olduğunu ve renkler çok daha modeli gösterişli gösterir olduğunu fikirlerimle söylemek istedim.

Bu model koyudan açığa doğru yapılmış birde açıktan koyuya yapın hemen desenle model değişecektir.

Sizlerde bu modeller ile değişik model olarak ama renk veya motiflerde değişerek model değişik olarak tasarlayın kendi modeliniz olsun.

umarım bu prizma tv battaniye modelimi beğenirsiniz eğer yapacak olursanız da kolay gelsin

Bir daha ki sayfamda değişik ve çok güzel modeller paylaşacağım eğer takip ederseniz zaten ilk modellerden haberdar olacaksınız.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.