PAPATYA MODELİ TV BATTANİYESİ YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yeni bir tv battaniye papatya modeli paylaşmak istedim.

Televizyon izlerken elinize alacağınız kendinize küçük battaniye örgü olsun istedim ve siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Papatya bir çok değişik model görseli var ben bir model daha paylaştım battaniye veya değişik bir yerde kullanabilirsiniz çok güzel papatya bu tv battaniyede de değişik olur ve güzel olacaktır.

Bu modeli bebek battaniyede de çok güzel olacaktır.

Bazı modellere motifler değişik yapıp değişik model haline getire biliriz

Bu model televizyon izlerken üstünüze almak için çok ideal bir görünüm olacak ve çok kullanışlı bir el işiniz olmuş olacaktır.

Motif nasıl yapılır diye soracak olursanız anlatımlı videoyu da paylaştım izleyerek yapmanız için çok daha kolay olacaktır.

Arkadaşlar bu modelleri yaparken en dikkatli olmamız gereken renkler unutmayın ve birde papatya değişik modeller ile de yapabiliriz .

Bu papatya çok güzel bu tv battaniyede de motif yaparsanız çok değişik ve güzel bir model olacak ve sizin modeliniz olur.

bu papatya çiçek yapılmış ama siz örgü sevenler istediğiniz yerde kullanabilirsiniz bu çok güzel papatya modelini sizlerde yapmanız için fikir amaçlı sizlere sunayım istedim.

Şimdi yapacak olan arkadaşlara olay gelsin iyi seyirler .

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.