AKSESUAR ŞAL MODELLERİ GELİNLİK KIZLARA YAPILIŞIYLA BURADA



AKSESUAR ŞAL MODELLERİ GELİNLİK KIZLARA YAPILIŞIYLA BURADA
AKSESUAR ŞAL MODELLERİ GELİNLİK KIZLARA YAPILIŞIYLA BURADA

Merhaba sevgili örgü sevenler bu sayfamda sizlere abiye gelinlik kızlar için aksesuar şal modelleri yapılışından  bahsetmek istiyorum.

Evet arkadaşlar sizlere aksesuar olarak gece gezmelerde kullandığımız bu çok güzel el işi hem tığ işi hem şişle yapılışından bahsederken güzel olduğunu demeden geçemeyeceğim.

Gece düğün dernek derken gelinlik veya abiyelerin üstüne rahatlıkla alabileceğimiz bu şal aksesuar çok şık ve çok gösterişli elbiselerimizi süsleyeceğini düşünüyorum.

Kolay bir modeller olduğunu da söylemek istiyorum.

Görünüşü kadar zor olmayan bu şal modeller kış aylarda bize şıklık katacaktır.

Sevgili örgü sevenler her gelin kızın çeyizinde olması gerektiğini düşünüyorum ve sizlerde bu modellerden fikir edinerek daha değişik ve güzel olacak şekilde aksesuarlar yapacağınızı düşündüm ve paylaşmak istedim

Arkadaşlar tığ işi ve şiş la yapılan modellerde bazı modellerde kasnakla yapıldığını ve firkate gibi karton keserek kasnak yapılarak örülen modellerim var sanırım sizler fark edeceksiniz eğer yapmak ister ve yapamazsanız model seçerek bilgilendirirseniz sizlere elimden gelen yardımı yapacağımı unutmayın.

Her zaman gibi şimdi gene modellerim le ilgili bir kaç fikrimi sizler ile paylaşmak istiyorum.

Bu şal modeli aksesuar sa bence üzerine simler ile veya boncuklar eklersek ışıltılı bir model olur zaten gece aksesuarı olduğu için ışıltılı olması çok daha güzel olacağını düşünerek sizlere fikir vereyim istedim.

Yapacak olursanız bu çok güzel şal modellerden çeyizlere yapmayı unutmayın şimdi beğenip de yapacak arkadaşlara kolay gelsin .

abiye şal modelleri
abiye şal modelleri

yapmanız için tığ işi ile şiş yapılışını bir model olarak sizlere video olarak paylaştım kolay gelsin.

Arkadaşlar tığ işi ile şişle yapılışını izlerseniz yapımı sizlere daha kolay olacağını düşünüyorum iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.