SARMAŞİK GÜLLER YELEK MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili hanimlar bugün sizlere yeni sarmaşık modeli yelekten ve yapılışından bahsetmek istiyorum.

Şiş ile bu güzel sarmasık güllü modeli sizlere fikir olsun istedim .

Yelek modellerden en güzel ve yapılışı koly bir modeldır sarmaşık modeli bu model her zaman vardı ve herzaman yeni model olarak kalacak çünkü hem kendine hem genç kızlara yapılan bu güzel modeli siz örgü sevenlere tavsiye ederim.

Annelerimizden beri var olan bu model yapılışın da eğer ki renk seçimini doğru yaparsak her model güzel gorunumlu olur.

Siz örgü el işi sevenler bu model sadece yelek olarak değildir ben her zaman söylediğim gibi yine soyluyorum ki bir model görsel olarak bakın ve siz nerde görmek istersenim model orada güzel gözükür ve o modeldir.

Bu sarmaşik güller modeli sarmaşiğa benzediği için modelin adıdır.

Ben bazı modellerde beyaz yakışmadığını görüyor ve oyle olduğunu düşünüyorum nasıl ki oyalarda tülbentte uyum arıyorsak bu yelek modellerde de olmalı diye düşünüyorum.

Sarmaşik güller modeli tığ işi olarak da yapılır arkadaşlar sadece sizler şiş model olarak bu modellere bakmayın .

Tığ işi yelek olarak da yapılır nasılmı sizler tığ işi yaparken buna benzer modellerden yardim alarak yapabilirsınız yada eğer yapmak isterseniz ben zaten diğer sayfamda paylaşacağım eğer takip ederseniz göreceksiniz.

Arkadaşlar bu sarmaşık güllerde ince ip güzel oluyor kalın iple değil ben hem kalın ip hemde ince iple olarak sizlere fikir olsun istedim yapması sizden modeller benden yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.