MODAYI SEN YARAT ERKEK GÖMLEK İLE ELBİSE MODELLERİ



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere değişiklik yapıp el becerisi olarak eskiyi değerlendirmeniz için değişik modeller ile erkek gömlek ile modayı kendin yarat diyerek devam etmek istedim.

Arkadaşlar biz eski veya çok giydik sıkıldık dediğimiz bir çok giysilerimiz var ve bende bunu yenilemek adına bir kaç görsel ve anlatımlı video ile sizlere fikir vermek istedim.

Günümüz de moda deyip her zaman değişik bir giysi ararız oysa moda kendimizin yapacağı çok kolay ve eski dediğimiz giysileri değerlendirmektir.

Hem çocuğun hem kendin yeniymiş gibi giyeceğin model yarata bilirsiniz.

Anlatımlı video izlersen nasıl yapılır ve değerlendireceğini gösteren video ile modayı yarat.

Erkek gömlekler ile çocuk elbise yapmak siz örgü el işi sevenler için çok kolay olduğunu düşündüm  ve yapacağınıza inanarak sizlere fikir olsun istedim.

Sadece çocuklara değil erkek gömlekler buyuk olduğu için sizler kendinize de yapabilirsiniz hiç olmazsa etek yapılır yaz aylarda serin ve tırıl tırıl  giyebilirsiniz.

Yazın deniz de deniz elbise arama kendine erkek gömlekler ile elbiseni kendin yap modayı yarat.

Arkadaşlar bu erkek gömlekler ile değişik terlik ve çanta da yapabilirsiniz.

Ben bu sayfama sadece bir kaç model paylaşırken şunu düşündüm sizlere fikir olsun sizlerde birazcık modeller üstünde desen yapabilirsiniz.veya dantel yaka ucuna fırfır dantel yapabilir ve modeli sen yarat diye fikir sunayım istedim.

Düşüncelerinizi bildirmenizi isterim şimdi bu erkek gömlek modelleri beğenip yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.