MASAMA ÖRTÜ ÖRTÜM VAZOYA ÇİÇEK KOYDUM ÖRGÜ MODELLERİ



Sevgili örgü sevenler bugün sayfama değişik el işi olan vazo çiçek modeller ile yine sizlere tığ işi modelleri paylaşmak istedim.

Örgü olur da çiçekler olmaz mı orkidesi  zambağı papatyası zakkumu bahardan yaza kışa tüm mevsim çiçekleri evin bir köşesin de en yakışan yemek masamızda yer alsın istedim ve bu çok güzel güller laleler sizlere paylaşmak fikir vermek istedim.

Belki bu modellerden daha önce vardi diyeceksiniz fakat modeller her zaman göz nuru olduğu için çok değerli olduğunu unutmamak lazım.

Arkadaşlar evet ben her zaman yeni ve en güzel göze hitap eden modelleri severim ve siz örgü sevenlere fikir amaçlı görsel olsun diye paylaşmak istedim.

Umarım sizlerde el işi sevenler olarak beğeneceksiniz.

Tığ işi sadece dantel değil bakın ki ne güzel sanki baharı evinize taşıyor gibi bu modellerden yapmanız için sayfamda yer verdim.

Arkadaşlar nasıl yapılır diye düşünmeyin dik duruşu ince teller ile yapılıyor.

Çiçek teller yüncüler   derseniz çiçek teli diye bulursunuz.

Tellere iplerden yada kurdele sarabilirsiniz saplar için kolaylık olur ve daha güzel görünür.

Saksıya veya vazoya yapılan bu çiçekler istediğiniz çiçek yapılır fakat seçeceğiniz modeller renklere uyumu çok güzel seçin ki güzel çiçekleriniz masanızda ışıldasın.

Tığ işi bu çiçek modeller sık iğne ile yapılır biraz uğraştırır fakat görüntüsü harika olduğu için yapınca keyifli olacağını düşünüyorum .

Yapacaklara kolay gelsin. 

Çiçek yapılışı anlatımla umarım yapacak arkadaşlar izlerseniz sizlere gül yapılışı ve saplarla ilgili bilgi alacağinizi düşünüp paylaştım.

Herkese iyi seyirler kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.