SOĞUKLARA KARŞI ATKI BERE ELDİVEN MODELLERİ ÇOCUKLAR İÇİN



Merhaba hanımlar bugün sizlere çocuklarımızı soğuktan koruyacak olan atkı bere ve eldiven takımlı modeller paylaşacağım.

Artık kış geldi ve biz anneler çocukların sağlığını düşünürüz dışarıya çıkarken üstlerine giydirmek ve uyumlu olsun isteriz bende bu güzel her giysisine uyarak atkı ,bere ve eldiven modellerden sizlere fikir olsun diye paylaşıp modeller sunmak istedim.

Düz ve kolay bu modeller sizler küçük motifler ile giysilerine uyumlu yaparsanız her giydiği zaman hem sıcak tutar hemde şık bir görünümle harikalar yaratır.

Arkadaşlar bu modelleri biraz görsel düşünün ve şişle de düz örgü örüp üstüne değişik motifler koyarak süsleye bilirsiniz.

Modeller tığ veya şişle örüldü diye sizlerde ayni yapmak zorunda değilsiniz sizler bu modelleri eğer görsel olarak kullanır ve kendiniz değişiklik yaparsanız işte kendin bir model yaratmış olursunuz.

Düz bir tığ işi yaptın üstüne kurdele işle veya boncukla süs yap işte değişiklik sizin elinizde yaratıcı olursak modellere gerek kalmaz ama görseller her zaman bakmak lazım diye düşünüyorum .

kolay gelsin umarım beğenirsiniz.

Bakın bu model düz bir örgü ve üstüne dantel yapılınca nasıl da değişik bir model oluyor sizlerde üstüne dantel değilde kurdele veya boncuk olursa buda sizin modeliniz olur .

Şimdi yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Sadece şapka yapılışının videoyu paylaşacağım eğer yapamaz olursanız yardımcı olurum.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.