DANTEL RÜSTİK PERDE ÖRELİM MODELLER BURADA



Merhaba sevgili dantel ören arkadaşlar bugün sizlere en güzel rüstik perde kendimiz yapalım diye görsel olarak paylaşıp fikir vermek istedim.

Rüstik perde günümüzde çok kullanılmaya başlandı bende düşündüm ki sizler el işi sevenler kızlarımızın  çeyizlerde sizlerde yapın istedim.

Annelerimiz çeyizlerimizi bir çok dantel yapmıştır ve sandıkta bekler oldu bende bu güzel anne eli değmiş çeyizlerimizi bunun gibi çok güzel rüstik perde yapmak ve değerlendirmeniz için bu çok güzel rüstik perde modelleri sizler ile paylaşıp fikir olsun istedim.

Artık mutfaklarda tezgah üstü her yerde pencere var bu pencereye biz el emeğimiz olan dantel perde yaparak mutfağımıza renk katalım.

Modası geçmek bilmeyen dantel her zaman çok şık ve güzel görünümlü yeter ki biz hanımlar kullanmak isteyelim diye düşünüyorum .

Ben örgü seven olarak kendim her zaman kullanıyor ve hala dantel yapıyorum.

Mutfağıma perde ördüm çok güzel oldu tavsiye ederim.

Arkadaşlar ev de kullanmadığınız peçetelerden birleştirip çok güzel bir görünüm elde ederek perde yapılır .Bu model sizlere fikir olsun sizlerde hani geniş pike takımlar için ördüğümüz danteller ile de çok güzel olacaktır.

Ara dantel koy ve harika rüstik perden olsun .

Yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.