KAPŞONLU ATKI MODELLER KIŞA HAZIR OLSUN



Sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sizlere yeni kışa hazır olsun diye saç orgu modellerden hem kapşon’lu yapılan hep sadece atkı olarak kullanılan bazı modeller paylaşmak istedim.

Sizlerde bilirsiniz ki biz bayanlar aksesuar tarzı severiz hep güzel olsun diye modeller ararız bende sizler model aramanıza yardımcı olmak istedim.

Bu güzel modellerden sizleri kış aylarda hem sıcak tutsun hemde çok güzel atkınız olsun.

Kapşon’lu ve cepli olarak atkı modeller sizlere fikir olsun ve kışın sizler de sıcacık olun istedim bu modellerde sizler çocuklara da yapabilirsiniz .

Kapşon nasıl olur derseniz arkadaşlar tam ortasında ikiye ayır ve arkasına düğme dikerek istersen sadece atkı gibi kullan istersen çok soğuk zamanlarda kapşon yaparak kullana bilirsiniz gerçekten kullanışlı bir model .

Atkı cepli dahada kullanışlı olduğunu unutmayalım nasıl mı?

Atkının cep olması hem elimizi ısıtır hemde cebimize telefonumuzu koyabiliriz .

Arkadaşlar bu modellerden sadece bir modelin yapılışını paylaştım diğer modellerden zaten bilirsiniz diye düşündüm eğer yeni örgü öğrenmek istiyorum derseniz yine sizlerde yardımcı olurum.

Yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.