TEK ÖRNEKLE DEĞİŞİK GÖRSELLER VE ANLATIMA BAKALIM MI



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfamda değişiklik yapmak istedim ve bir modelle sık iğne dantel modellerin yapılışı ile sık iğne modelleri sizlere fikir olsun diye sizlere sunmak istedim.

Bu model sık iğne dantel sadece dantel karyola takımı olarak kalmasın ve bir çok görsel olarak sık iğne model olarak yapılır diye görsel halinde sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar bu modeller sık iğne oyalarda var sizlere sadece şu an dantel olsun salon takımı.masa örtüsü.mutfak takım’i vs yapılır diye sizlere değişik model aramamanız yani benzer olsun demeyin istedim.

Ben örneklerde evimde her kullanılan yerde ayni model olsun istediğim için sizlerde benim gibi düşünüyor olursanız işte tek model bir çok görsel olarak sizlere paylaşmak istedim .

Bu modelin diğer adi kanser modeli olduğu söylenir belki aranızda böyle bilinir ama diğer adi sık iğne ben kanser örneği demek tercih etmedim çünkü el işi kanser olmaz tam tersine terapi olur stres attırır.

Eğer yapacak olan arkadaşlar varsa bir modelin yapılışını sizler paylaştım izlerseniz sizlere kolaylık olur .

yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler .

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.