ŞİŞ İLE BEBEK YELEK MODELLERİ TIKLA GÖR



 

Sevgili örgü sevenler bu sayfama da tığ işi bebek yelek olur da şiş ile olmaz mı diye düşünüp sizlere güzel yapılışı kolay bebek yelek modelleri siz örgü sevenlere paylaşmak istedim.

Kış aylarda ve soğuk havalarda sıcacık olsun bebekler diye en güzel modeller sizlere fikir olsun.

Arkadaşlar bu modeller çok kolay ve küçük olduğu için çok çabuk biter sizlere de terapi gibi olur

Ben elime el işi alınca çok mutlu oluyorum umarım ki sizlerde öylesiniz çünkü örgü bir nevi biz kadınlara terapi oluyor .

Bebekler her ne kadar güzeller ve can parçası olsalar da biz anneler kış aylarda dışarıya gitmek için bebeklerimizi üşütmemek ve hasta olmasınlar diye çıkmak istemeyiz oysa ki biz bebeklerimize bu güzel modellerden yapıp giydirirsek hem gezeriz hemde sıcacık olurlar.

Sevgili anneler zaten hepimiz yaparız bebekler uyanınca üstüne bir yelek atarız bende bu güzel modellerden sizlere fikir olsun kışın sizler de sıkılmaz el işi yapın istediğim için paylaşıp fikir vermek istedim .

Yapacak arkadaşlara kolay gelsin ve bilmeyen öğrenmek isteyen arkadaşlara da bir modelin yapılışını paylaştım sayfanın sonuna bakarsanız görecek ve kolayca yapabileceksiniz

İyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.