KALPLI GELİN YELEK MODELLERİ TIKLA GÖR YAPILIŞIYLA



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama öncelikle en yeni yelek modelleri bulunsun ve yapmak isteyen arkadaşlara bu kalplı yelek modellerden de fikirleri olsun istedim.

Arkadaşlar yelek modeller ararken değişik örnekler de aramasınlar diye ben bu sayfama örgü ve çapraz modelleri de paylaşmak size örneklerde yardımcı olmak ve yapmak isteyenlere de yapmaları için anlatımlı videoyu da paylaştığımı söylemek istedim.

sevgili hanımlar kalplı olması yeni gelin modeli olarak adlandırmak istedim yeni gelinler de bu modellerden yaparsa güzel olur diye düşünerek paylaştım .

İsteyen hanımlar tabi ki biz bu modeli giyemeyiz anlamına gelmez tabi ki de bizlerde kendimize yapabilir ve giye biliriz .

Örgü modeller derken her zaman çeyiz gelir aslında biz örgü sevenler olarak hiç kendimize yapmak aklımıza gelmez nedense .

Bende hep kızıma yapmaktan kendime zaman kalmıyor bende artık bu güzel ve değişik modellerden yapmayı düşünüyorum sizlerde yapın.

Bir daha ki sayfama eşlerimize yada erkek çocuklar için modeller düşünüyorum hep bizler ve kızlar için olmasın erkekler içinde çok güzel modeller var .

Beni takip eden sevgili örgü sevenler sizlere kolay gelsin iyi seyirler dilerim

Kaynana öremez? gelin giyemez modeller fikir sizin umarım beğenirsiniz .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.