KENDİN YAP PANÇO’NU MODELLERİ TIKLA GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sizlere kışın rahatlıkla kullanacağımız ve sımsıcak olmamız için örgü panço modelleri ile yapılışını paylaşmak istedim.

Eğer sizlerde bu modellerden yapmak isterseniz ama önce çocuklarımız derseniz bir sonra ki sayfama da çocuk panço modelleri de paylaşıp sizlere fikir olsun istedim.

Bu güzel modelleri ben beğenerek sizlere paylaşıyorum tabi ki fikir sizlerin ben çok kullandığım için bana çok güzel ve kullanışlı olarak bilirim tabi ki yine fikir sizlerin beğenir ve yapacak olursanız basit ve güzel bir video paylaştım .

Sizlerde bilirsiniz ki tüm örgü modellerde olduğu gibi bir model gördük mu tarifi hepsi aynı  bir birine benzer sadece model yani örgü stili değişik oluyor.

Sevgili hanımlar paylaştığım video da çok güzel ve çok kolay bir model var dilerseniz izleyerek de  yapabilirsiniz ben çok beğenerek sizlere sunmak istedim .

Yapacak olan arkadaşlara şimdi den kolay gelsin iyi seyirler dilerim beğenen arkadaşlardan da yorumunuzu eksik etmemenizi rica ederim

Sevgili orgu sevenler modeller benden yapması sizden olsun .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.