AKILLI İPLE ÇOCUK CEKET MODELLERİN YAPILIŞI TIKLA GÖR



Sevgili anneler bugün sizlere akıllı iple çocuk ceket modelleri ve yapılışın ı sizlere paylaşmak istedim.

Biz anneler çocuklarımıza en güzel ve kış aylarında sıcak tutan giysiler tercih ederiz bende hem kolay hem çok şık olan bu akıllı ip ile orgu modelleri sizlere sunmak fikir vermek istedim.

Sizlere kolay model seçtim fakat bu düşük kol hırkalar ben pek tercih etmiyorum fakat yeni öğrenen anneler için çok kolay olur diye bu modellerden paylaşayım istedim.

Bu akıllı ip sade düz örgüden oluyor sizler nakış’ını nasıl yaparım demeden kendi desen veren bu akıllı ip tercih edersiniz diye bende bu modelleri seçtim.

Model yapmak biraz zor ama bu akıllı ip kendi desenler ile bir harika görünüyor hele birde düzgün örgü ören arkadaşlar bu iple yanız değil sadece fikrim olanı söylemek istedim ki birde reklam kol yapmayı bilen varsa harika oluyor .

İlerde sayfalarımda değişik örgüler ve kendim videolarımı da paylaşmak istiyorum bu sayfa ve anlatımlar her model için olmadığından sizlere tam anlatamıyorum inşallah  ilerde sayfamı ve modelimi kendim anlatımlarım olacak.

EĞER TAKİP EDERSENİZ SİZLERE ÇOK KOLAY ANLATIMLAR VE YENİ MODELLERDEN BAHSEDECEĞİM ŞİMDİDEN SİZLERE KOLAY GELSİN.

Arkadaşlar bu model sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim hani örgü örüyoruz ve ipler yarım kalıyor ve kullanamıyoruz  ya bende bunun gibi sizlerde kendi ipler ile akıllı ipler gibi oluşturup hırka yelek yapalım diye bu modeli paylaşarak sizlere fikir olsun istedim.

Sizler bu modeli reklam kol yapın ki kullanımı daha rahat olsun çocuklar için çok güzel renk ve model .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.