26 ADET DANTEL PEÇETE MODELLERİ İLE YAPILIŞI TIKLA GÖR



Sevgili orgu seven hanımlar bugün sizler için 26 adet dantel peçete hazırladim ve sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Dantel her zaman moda olarak kullandığımız bir model olarak düşünüyorum ve ben çok severek kullanıyorum sizlerde orgu sevenler eminim ki seviyorsunuz.

Bu modeller yeni olarak demeyeceğim çünkü danteller her zaman ayni olarak yapılır fakat el işi kişiye göre ipin ince ve kalın olmasından dolayı değişir ve bende o yüzden yeni model olarak görmüyorum .

Siz hanımlar belki bu modellerden görmemiş olabilirsiniz bende bu modellerden 26 adet olarak sizlere sunmak istedim.

Ben bu modellerden bilmeyen arkadaşlar için yapılışı olan bir modelin videoyu paylaştım birde aşağıda değişik olan bir dantel yapılışını anlatımı paylaşmak istedim bana çok değişik olarak sizlerde seversiniz diye düşündüm.

Evet arkadaşlar bu modellerden neler yaparız konusuna gelince bunlar ile masa,vitrin peçetesi,mutfak peçetesi.havlu kenarı ,dantel karyola takımı,pike takımı,vs yapabilirsiniz .

Sevgili orgu sevenler yapan arkadaşlar çeyizlerde model konusunda benimde modelleri olsun istedim.

Yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Arkadaşlar bu model anlatımla yapabilirsiniz çok güzel model ben çok beğendim ve yapacağım sizlerde bir peçete deneyin değişik örgü modeli kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.