AMİGURUMİ TIĞ İŞİ BEBEK OYUNCAK GÖRSELLERİ İLE YAPILIŞI TIKLA GÖR



AMİGÜRÜMİ OYUNCAK VE SÜS ÖRGÜ

Sevgili orgu sevenler bugün sizlere çocukları sevindirelim diye sizlerin de yapabileceği el işi bebek modelleri ve yapılışını sizlere paylaşmak istedim.

Tığ işi bebek yapılışı modelleri paylaşmak ve çocuklarımızı sevindirmek istedim ve siz anneler bu modelleri dikkate alacağınızı düşünüyorum .

Çünkü bizim çocuklarımız çok değerli biz organik olsun isteriz bu bebekler tamamen organik çünkü yıkana bilir olması en güzeli istediğimiz figür da yapabiliriz .

Arkadaşlar bu oyuncak bebek yapılışı zor değil ben yapmadım ama arkadaşım  yapıyor bir günde bitiriyor .

Eğer yapmak zor gelirse yardımcı olurum mesaj atın yeter gerçi anlatımlı videoyu izlerseniz sizlere yardımcı olduğumu düşünürüm.

Siz anneler evinizde dekor yapabilirsiniz nasıl mi perdeye bağlamak için istediğiniz hayvan figürü yapabilirsiniz.

Ben bu modeli çok beğenerek sizlere paylaşıyorum umarım ki sizlerde beğenecek ve çocuklarınıza yapacaksınız.

yapacak olan anneanne,babaanne, ve biz anneler çocuklarımıza torunlarımıza organik oyuncak yapmak içim alın sizlere organik oyuncak hadi şimdi model seçmeye .

Hediye olsun eş dost çocuklara yapmak için en güzel hediye yapacak arkadaşlara şimdi den kolay gelsin.

BEBEK ÖRGÜ AMİGÜRÜMİ
BEBEK ÖRGÜ AMİGÜRÜNİ
Bebek örgü tarifi
Bebek örgü tarifi

Arkadaşlar eğer videoyu izlerseniz ne kadar kolay ve çok çabuk bittiğini  göreceksiniz bu modeller daha değişik figürler ile daha sonraki sayfamda da göreceksiniz eğer takip ediyorsanız zaten bilirsiniz ki değişik model orgutarifler’inde hep yenilik var eğer beğeniyorsanız sevinerek ve dahada güzel modeller paylaşmak sizlere fikir vermek isterim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.