MEKİK YAZMA OYALARİ İLE YAPILIŞI TIKLA GÖR



Sevgili hanımlar bugün sizlere yeni görseller ile mekik oyasını sizlere paylaşmak istedim .

günümüzde mekik bilen az ama en güzel oya modeli olarak bilirim bu modellerde havlu kenarı,masa örtüsü,sehpa ,gümüşlük ,göçmenlere özel olan şalvar bluz kollarına,halay sallama mendil ucuna yani bir çok yerde kullanma imkanı olan bir oya türüdür.

Tülbent oyalar bir çok çeşidi var fakat bu mekik oyası çok değişik olarak bilirim,çünkü özel gibi bir oyadır çok kişi bilmez ama tığ oyası ,iğne oyasını çoğu kişi bilir.

Bende bu mekik oyasını herkes öğrensin diye anlatımlı videoyu da paylaştım sizlere kolaylık olsun diye eğer yapamaz olursanız yardımcı olurum.

Arkadaşlar size tavsiyem yeni el işleri de yapmayı deneyin çünkü ben bu sayfama çok değişik modellerde paylaşacağım sizler sade bir el işi bilen biri olmayın istedim.

Ben her şeye merek eder biriyim bil ama yapma diye bir söz var ben onlardan biriyim yeni değişik modeller severek denerim sizlerde yapın isterim.

Ben severek ve beğenerek sizlere paylaşıyorum sizlerinde beğendiğinizi düşünüyorum eğer beğenirseniz yorum atabilirsiniz teşekkürler.

Şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.