BEBEK UYKU TULUMLARI İLE YAPILIŞI TIKLAYIN



sevgili orgu seven ve sayfa takipçilerim bugün sizlere bebek tulumla ilgili hem görsel hem anlatımla sayfamdan sizlere fikir amaçlı en güzel modelleri paylaşmak istedim.

sevgili anneler ve anne adayları bebek battaniyeler hep var fakat biz bebekle dışarıya çıkmak anneler için çok zor oluyordu bende dışarıya gide bilmeniz için battaniye yerine tulumlar paylaşıp sizler gezmeye daha rahat gitmenize yardımcı olmak istedim.,

Evet arkadaşlar biz anneler çocuklarımız için önlem almak her zaman ön planda gelir uykusunda olsun gezmekte olsun hep kollar ve sıkı tutarız .

Düşündüm ki anneler battaniye ile zorlanıyor uyurken açıldı üşüdü gece gündüz hep takıp etmek zorunda kalırız bende siz anneler biraz olsun rahat olmanız için bu tulumları keşfettim ve sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim umarım ki sizlerde bu görsellerden beğenir ve anneler yaparsınız.

Aslında bu modellerden sadece anne adayları değil eş dost veya akraba bebeklere hediye olarak ta yapabilirsiniz.

Bebeklerin en çok yaptıkları uykudur eğer sizlerde bu uyku tulumlardan yaparsanız mışıl mışıl uyumalarını seyrederken ne kadar güzel bir model olduğunu farkına varacaksınız .

Bebek deyince hep akla battaniye geliyor ama bu tulumlar çok daha kullanışlı tavsiye ederim ama çok güzeller bu güzel modelleri gürünce insan bebek olası gelir, ben çok beğenerek ve kullanan bir anne olarak sizlerde tavsiye etmek istedim.

sevgili orgu sevenler diğer sayfamda değişik modelleri de bulabilirsiniz beni takıp ederseniz en yeni modellerden olduğunu ve kullanışlı modeller olduğunu fark edeceksiniz orgutarifleri.com da her istediğinizi bulabilirsiniz takip etmeyi unutmayın .

Yapacak olan arkadaşlar eğer nasıl yapılıyor diye düşünmeyin çünkü yapılışını da video olarak sizlere paylaştım sayfamın sonuna bakınca göreceksiniz iyi seyirler .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.