DANTEL UÇLU MUTFAK TAKIMLAR VE ANLATIMLAR



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yeni ve nakışlı kumaşlarla mutfak takımlar paylaşacağım

Sizlere bu güzel nakışlı mutfak takımlar paylaşırken dantel ne kadar güzel olduğunu ve ne kadar değerli olduğunu düşünerek sizler ile paylaşmak ve sizlere fikir vermek istedim .

Sevgili arkadaşlar eskiden anneler yapardı çeyizlerde illa dantel olsun diye ama sanırım ki eski zaman modellerimiz geri geri dönüyor  çünkü artık tüllü danteller veya boncuklar artık kullanmak istenmiyor kullanması zor ve erken bozula biliyor ama dantel ömürlük gibi olduğunu düşünüyorum .

Dantel yıkayıp ütü yapmak zor gelirdi, fakat şimdi naylon floş ip var ve hem parlak hem dayanıklı ve bir kere  ütü yapınca   bir daha ütüye gerek kalmadığı için daha kullanışlı ve daha gösterişli ve ben örgü seven olarak sizler ile de paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bir daha ki sayfama sadece dantel mutfak takımlar paylaşacağım eğer takip eden arkadaşlar varsa bilirler ki en yeni ve güzel modeller bu sayfamda bulabilirsiniz .

Yapacak olan arkadaşlar her zaman ki sayfam gibi bu sayfamın sonunda yapılışlar var izlerseniz yapmakta zorlanmazsınız hem yeni örgü öğrenenler için hem dantel yapmak için ve kumaş kaç metre ile yapılır tarifler var sayfanın sonunda iyi seyirler dilerim.


 

dantel-mutfak-takimi-örnekleri-peçete

Arkadaşlar bu modeller ile vitrin takımı ve karyola yanı nevresim takımlarda yapabilirsiniz motifli her örnek değişik yerde kullanılır olduğunu unutmayalım.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.