İĞNE OYASIYLA HAVLU KENARIN MODELLER İLE ANLATIMLI YAPILIŞLARİ



Sevgili hanımlar bugün sizlere çeyizlik havlu kenar örnekleri ile yapılış anlatımlı videoları  paylaşmak istedim.

Çeyizlerde olmasa olmaz havlularımız bende iğne oyası ile çeyizini süsleyen modeller sizinle fikir amaçlı olsun diye değişik ve geniş model seçip sizlere paylaşmak istedim.

Sevgili orgu sevenler biz hanımlar her zaman değişik ve görseli güzel olan modeller seçeriz bende bir orgu sever olarak en yeni ve en güzel olan iğne oyasını sizlere sunmak ve model aramakta yardımcı olmak istedim.

Bu güzel ve çıtı pıtı oyalar eğer yapan ve eli hızlı olan arkadaşlar varsa aramızda benim tavsiyem pikede yapabilirsiniz çok ta güzel ve zarifliğiyle göz kamaştırır diye düşünüyorum .

El işi sevenler aslında yapmak zor gelmez iğne oyası zor görünse de bilen için kolay ve eğlenceli bende bu oyalardan oda takılar yaptım çok ta güzel oluyor zarif görünümlü ve çıtı,pıtı olması yapmak zor olsa da yapmak istiyorsun.

Arkadaşlar ben bunları yazarken bilen biri olduğumu unutmayın ben sayfalarıma her zaman kendi düşüncelerimi yazıyorum sizlere fikir sunmak için bu sayfalar paylaşıyorum .

Kendim beğenmediğim hiç bir şey sizlere paylaşmak istemem çünkü her zaman en güzel görseller dikkatimi çeker ve herkeste değişiklik yapsın isterim .

Sevgili sayfam takip arkadaşlar yapmanız için tam anlatımlı videoyu sizlere paylaşıyorum sizler gene yapamaz olursanız hangi model olursa olsun sizlere yardımcı olacağım bana yapamadığınızı bildirin yorum yaza bilirsiniz .

Arkadaşlar eğer takip ediyorsan’iz bir  daha ki sayfamda değişik modellerde paylaşacağım .

Yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

 

Bu modeller için demiştim pike takımı yapabilirsiniz diye ne kadar güzel olur .

Zaten kemer kısmı dantel oluyor bence  tavsiye ederim harika olur eğer pike yapacak olursanız zaten kalın ip ile yapacağınız için hem motif büyük olur hemde çok çabuk biter zaten her model istediğimiz yerde kullana biliriz ipin kalın yada inceliği önemli kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.