TÜNÜS İŞİ BEBEK BATTANİYELERİN GÖRSELLER İLE YAPILIŞI



Sevgili orgu sevenler bu sayfama da sizlere bebek battaniye modelleri ve değişik tunus işi yapılışını paylaşmak istedim.

Sevgili anneler bebekler her zaman büyüse de anne gözünde bebek kalırlar ama tabı ki de örgü yapmak için en uygun bebek iken yapılan el işi olarak bilirim, bende bugün sizlere bebek battaniyelerden bazın görseller fikir olsun diye sizlere paylaşmak istedim.

Sevgili örgü sevenler tunus işi bebek battaniye modeller paylaşırken bilmeyen arkadaşları  da düşünerek yapılışını düşünerek videoyu da paylaşmak yapacak olan arkadaşlara kolaylık olsun istedim.

Her zaman bizler sade battaniyeler yanı düz olarak yapardık ama ben değişik olsun diye sizlere fort bebe battaniyelerde paylaşmak istedim sizlerde bu değişik modelleri umarım beğenirsiniz.

Bugün ki bu battaniyeler illa siz çocuklarınıza değil eşe dosta da yada babaanneler, anneanneler de yapacağınızı düşündüm torunlar kıymetli olur .

Ben torunuma ne yapayım deme battaniye onun için çok güzel hediye olur hem çok güzel modeller hem sıcak tutacak hem el emeğiniz olmuş olacak en güzel hediye bu diye düşünerek sizlere kolaylık olsun  her zaman değişiklik ararsan ben orgutarifleri.com olarak sizlere en yeni modeller paylaşmak sizlere fikir vermek ve yapmanız için yapılışları paylaşacağım .

Eğer sayfamı takip ediyor iseniz zaten bilirsiniz her zaman yeni modeller var sizlerde umarım beğeniyorsunuz.

Yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.