DANTEL PİKE TAKIMLAR VE ANLATIMLI VİDEO



Merhaba arkadaşlar bu gün sayfama pike takımları anlatımlı videoyu ve dantel yeni öğrenenler için dantel yapılışını sizinle paylaşmak istedim .

Dantel bilmeyen arkadaşlara küçük dantel yapılışını sayfamda bulabilir ve öğrenerek dantel pike takımını kendin el emeğin olsun istedim.

Dantel pike takımlar ve görseller paylaştım fikir olsun istedim danteller çok güzel ve görünümlü yatak ,karyola takımı ve nevresim takımı yapacak olan arkadaşlar yararlansın diye fikir amaçlı paylaşmak istedim .

sevgili örgü sevenler sizlere bu dantelleri nerelerde kullanılır diye düşünmeyin çünkü danteller her zaman sizlere dediğim gibi havlu ucuna,kalın perde yanı güneşlik ucuna,mutfak perdesi olarak kullana biliriz.

Ben kendim mutfak perdesine kullanıyorum çok da güzel görünüyor evde bazı mobilyalar dantel yakışıyor ve ben çok severek kullanıyorum sizlere de tavsiye ederim .

Yapacak olan ve öğrenmek isteyen arkadaşlar sizlere kolay gelsin diliyorum .

Bu güzel karyola ve pike takımları yapmak isterseniz dikilişi var videoyu izlerseniz kaç metre ile yapılıyor ve kesimi ile anlatımlar var izleyin ve kendiniz yapın piken kendin el emeğin göz nurun sen kendin yap ve kullan şimdiden sizlere kolay gelsin iyi seyirler.

j

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.